energiemeting

Via energie-meting, op basis van de acupunctuur-filosofie, wordt uw lichaamsconstitutie uitgemeten, om zowel het fysische als het psychische terug in balans te brengen.

Het aanvullend middel (voeding, kruid, …) wordt bij deze ook specifiek uitgemeten om zo in uw persoonlijke kracht en harmonie te komen.

Bij voedingsadvies wordt rekening gehouden met de bloedgroep en de mogelijke allergische reactie.

Alle voeding kan individueel uitgetest worden om een eventuele belasting te voorkomen.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Disharmonie tussen beide kan een creatie betekenen voor elke ziektekiem.

Daarom kan ENERGIE-ACUPUNCTUUR een positieve bijdrage leveren om dit te voorkomen. Na een specifieke meting is het mogelijk het oorzakelijk verband vast te stellen betreffende allergische belasting, voedingsintolerantie, energetische storing, e.d. om dit vervolgens in evenwicht te brengen met een aanvullend middel (voeding, kruid,…)

Door storingen te meten in de energie van de organen kan men vroegtijdig problemen behandelen. Door een orgaan op energetisch niveau in balans te brengen, kan men preventief en op een natuurlijke manier met gezondheid bezig zijn.

VOOR WIE

Voor iedereen die op een natuurlijke wijze met gezondheid wil omgaan.

Preventief zorgt een goede balans ervoor minder vatbaar te zijn voor allerlei omgevingsfactoren en ziektekiemen (stress, bacteriën, virussen,…).

Curatief kan het een goede ondersteuning zijn van de klassieke geneeskunde, een sterk afweersysteem en goede stofwisseling zijn cruciaal voor een goed herstel.

KLACHTEN

Allergieën – Verteringsklachten – slaapproblemen – chronische vermoeidheid – huidirritatie – chronische pijnklachten – fibromyalgie …

Vragen?

Scroll naar boven