persoonlijke totaalbehandeling

De visie op een persoonlijke totaalbehandeling is gegroeid uit kennis en wetenschap uit de westerse geneeskunde, samen met kennis en inzichten in de holistische mens van de oude oosterse geneeswijzen.

In deze visie kunnen we 3 grote kenmerken van de mens onderscheiden, namelijk het fysieke, psychische en energetische niveau. Deze staan met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar continu.

Door een energie-meting op basis van de acupunctuurfilosofie kunnen we de lichaamsconstitutie uitmeten en een persoonlijke analyse maken van deze 3 niveau’s.

Hierna kunnen er behandelmethodes voorgesteld worden die enerzijds op uw persoonlijke dysbalans inwerken en anderzijds allen perfect op elkaar afgestemd kunnen worden om zo tot een ideale persoonlijke totaalbehandeling te komen.

Hierbij wordt biochemisch-energetisch het aanvullend middel (voeding, kruid,…) uitgemeten om zo in uw persoonlijke kracht en harmonie te komen.
Bij voedingsadvies wordt rekening gehouden met de bloedgroep en mogelijke allergische reacties.
Andere, niet voedingsgerelateerde belastingen (metalen, straling, allergie,…) kunnen ook uitgemeten en vastgesteld worden.
Via osteopathie kunnen mechanische blokkades vrijgemaakt worden en via craniosacrale therapie wordt de dynamiek van de hersenvloeistoffen genormaliseerd.
Door storingen te meten in de energie van de organen kan men vroegtijdig behandelen. Door een orgaan op energetisch niveau in balans te brengen, kan men preventief en op een natuurlijke wijze met gezondheid bezig zijn.

Disharmonie op fysiek, psychisch en energetisch niveau kan een creatie betekenen voor elke ziektekiem. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en via de persoonlijke totaalbehandeling kan de harmonie hier hersteld en/of versterkt worden.

Vragen?

Scroll naar top